Wacaco Minipresso nedir?

12-09-2018 14:22
Wacaco Minipresso nedir?

Wacaco Minipresso nedir?

Wacaco Minipresso size kısa bir süre içerisinde, çok az çaba sarf ederek, alışık olmuş olduğunuz, kahve makinesinin kalitesine neredeyse çok yakın lezzette, mükemmel espressolar hazırlamanıza yardımcı olan, ortalama 8 bar gücünde portatif espresso makinesidir.

 

Ergonomik tasarımı sayesinde taşıması kolay ve az yer kapladığından, seyahat, kamp, tatil gibi yerlere yanınızda rahatça götürebileceğiniz bir cihazdır. Nanopresso sadece 360 gr ağırlığında olduğu için taşınabilirliği oldukça kolaydır.

 

Minipresso portatif espresso makinesi nasıl çalışır?

Minipresso, da espresso yapmak için porta yaklaşık 8 gr kadar, espresso için çekilmiş olan kahveyi koyuyorsunuz. Minipresso kutusu içerisinde bulunan ölçü kaşığının tersi ile kahve koyduğunuz porta tamp yapıyorsunuz.

 

Sıcak suyu ve kahveyi Minipresso’nun ilgili hazneleri içerisine yerleştirip, kapattıktan sonra, iki eliniz ile gövde haznesinde bulunan butonunu 7 -8  defa pompalayarak espresso’nuzu elde etmiş oluyorsunuz. Ayrıca minipressonuz ile yapmış olduğunuz espressolardan americano, latte, cappuccino gibi farklı çeşitlerde içecekler hazırlamanızda mümkün.

IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.